Paaseieren zoeken

5 april is de aftrap van de Hauwerter Rakkerz.

paashaas2We verzamelen om 15:00 in dorpshuis de Werf en gaan dan met de paashaas en iedereen die er is paaseieren zoeken. Het paaseieren zoeken is vlakbij het dorpshuis en als het regent is het binnen. Daarna is er binnen nog een kleine opdracht voor de kinderen. Er is limonade en iets lekkers.

Om 15:00 is ook het dorpshuis open voor ouders, opa’s, oma’s en alle andere belangstellenden. Zij kunnen dan een kopje koffie of een borrel komen doen. De gymzaal gaat ook open zodat de kinderen nog even lekker kunnen rennen en de ouders even gezellig kunnen zitten. In de gymzaal moeten wel de schoenen uit en ouders zijn zelf verantwoordelijk voor hun kind. Er is de mogelijkheid om wat eten te bestellen in de kroeg.

We hebben al wat gesponsorde eieren binnen. De Jumbo heeft wat gesponsord en er zijn lieve ouders die ook wat hebben gegeven aan ons. Heel erg bedankt. Er kan nog meer bij.

Mocht er nog iemand chocolade paashazen, paaskippen, paaskuikens, paaseenden of kleine paaseieren, grote paaseieren of iets dergelijks willen sponsoren, dan horen we dit graag. Alles is welkom mar niks is verplicht. Je kan het inleveren bij Suzan Entius of Mijke Groen.

We hopen dat jullie in groten getale komen.

Groetjes Mijke en Suzan